24. marts 2019
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Budget fik igen sko at gå på

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Budget fik igen sko at gå på
Halsnæs - 11. oktober 2018 kl. 22:06
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Som ved førstebehandlingen af budgettet blev byrådspolitikerne, da det endelige budget skulle vedtages torsdag aften, mødte mødt af opstillede sko på trappen op til indgangen. Denne gang lidt færre end sidst, nemlig 51 par sko svarende til det antal stillinger, der forsvinder i kommunen.

Af disse er 10 rene afskedigelser, mens resten af personalereduktionen klares på anden vis som følge af det brede budgetforlig, som 19 af byrådets 21 medlemmer har indgået og som de stemte igennem efter omkring fem kvarters debat.

Kun Dansk Folkeparti står udenfor budgetaftalen, når man undtager den aftale der blev indgået omkring en samlet tandklinik på budgetseminaret. En del af debatten i byrådssalen drejede sig om Dansk Folkepartis eget budgetforslag, hvor der særligt blev spurgt til en ufinansieret del på seks mio. kr.

Ellers var debatten præget af enighed om at tage vare på kommunens alvorlige økonomiske situation med særlig blik på de tidlige indsatser for at bremse udgifterne til udsatte børn og familier. Det blev påpeget, at budgettet ville betyde forringet service på en række områder, men der var ros til borgmesteren og til forhandlingssamarbejdet, der havde ført til aftalen mellem Socialdemokratiet, Venstre, SF og Enhedslisten.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis fredag.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede