25. august 2019
De gule veste på spil foran Børnehuset på Hovedgaden i Ølsted, der nu bliver selvstændig enhed sammen med huset på Ølstedvej. Foto: Niels J. Larsen
De gule veste på spil foran Børnehuset på Hovedgaden i Ølsted, der nu bliver selvstændig enhed sammen med huset på Ølstedvej. Foto: Niels J. Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Børnehuse deles

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Børnehuse deles
Halsnæs - 11. december 2018 kl. 12:27
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Børnehuset Kregme og Børnehuset Ølsted bliver fra 1. august næste år to selvstændige børnehuse. Det indstiller Udvalget for Skole, Uddannelse og Dagtilbud til byrådet.

Børnehuset Kregme består i dag som det eneste børnehus i kommunen af tre matrikler. Efter det ny forslag kommer Børnehuset Kregme kun til at bestå af matriklen på Præstesvinget i Kregme Syd, mens Børnehuset Ølsted vil dække matriklerne på Hovedgaven og Ølstedvej i Ølsted.

De to matrikler med kort afstand i Ølsted har tilsammen plads til over 150 enheder, aktuelt fordelt med 34 vuggestuebørn og 80 børnehavebørn. På Præstesvinget i Kregme Syd er der plads til over 160 enheder aktuelt fordelt med 40 vuggestuebørn og 80 børnehavebørn.

Delingen af børnehusene følger efter beslutninger på skoleområdet om først at give Melby skole og formentlig også Ølsted skole selvstændigen tilbage.

- Vi har tidligere samlet børnehusene, nu skiller vi dem igen for at få ledelsen tættere på medarbejderne. Hvis man har lavet noget, som man ikke synes virker, så må man lave det om igen, siger formand for Udvalget for Skole, Uddannelse og Dagtilbud Helge Friis (S).

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis tirsdag.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede