24. oktober 2019
TimeWinder på Grønnessegaard. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

TimeWinder på Grønnessegaard. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder og video: Nostalgi for fuld skrue

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder og video: Nostalgi for fuld skrue
Opdateret 09. juni 2019 kl. 17:59
Halsnæs - 09. juni 2019 kl. 17:55
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Veteranfly i formation over pladsen. Salver fra våbendemonstration i militærområdet. Røg og støj fra arbejdende dampmaskiner. Udrykningshorn fra brandbiler.

Der var masser af sanseindtryk og masser at se på for de mange tusinde gæster til TimeWinder på Grønnessegaard Gods på en solbeskinnet og ganske lun søndag eftermiddag, hvor den tredje udgave af nostalgi-træffet var halvvejs igennem.

At man har sin helt egen Aerodrome på godset gør TimeWinder til noget ekstraordinært. Søndag eftermiddag kunne man opleve opvisning af flere af de gamle fly, ligesom mange benyttede lejligheden til en flyvetur over Halsnæs i de nyere Cessna-fly.

På kørevejene i det store eventområde var der livlig trafik med veteranknallerter og historiske biler suppleret af et optog med gamle brandbiler.

I militærområdet - opdelt i zoner som i Berlin efter kirgen - blev der demonstreret våben og fortalt krigshistorie. De mange spejdere var optaget af deres øvelser, og til toner fra Elvis blev der undervist i jjitterbug i den anden ende af pladsen.

TimeWinder-aktiviteterne til lands, til vands og i luften fortsætter til midt på eftermiddagen mandag, hvor der siges tak for i år kl.16.00.

grafik køb billede