16. juli 2019
Mikset af professionelle optrædende og lokale amatører fungerede i Gjethusets første varieté.                 Fotos: Gjethuset
gallery icon

Se billedserie

Mikset af professionelle optrædende og lokale amatører fungerede i Gjethusets første varieté. Fotos: Gjethuset
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Varieté igen til næste år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Varieté igen til næste år
Halsnæs - 12. februar 2019 kl. 12:41
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Eigil og Inger, onkel Don, fætter Gnu, moster Mette, de syngende og dansende niecer og nevøer og musikalske fætre havde en rigtig god lørdag aften i Gjethuset, da sidste forestilling af Gjethus-Varietéen blev afviklet med 90 gæster i salen.

Bag de familiære navne gemmer sig de medvirkende professionelle skuespillere og artister samt de lokale amatører, der optrådte i varietéen som et helt nyt miks.

- Det blev en rigtig god sidste aften. Rygtet var løbet via de medvirkende og publikum til de første tre forestillinger, så vi var tæt ved en fyldt sal. Showet får jo ekstra energi med et stort publikum. Det var skægt at se, at det virkelig kunne et og andet, siger Ulrik Münster-Swendsen, kunstnerisk og administrativ leder af Gjethuset.

Selv om det var lidt sværere at løbe det ny koncept igang end man havde håbet på, så regner han bestemt med at der bliver varieté igen til næste år. Oprindelig var der planlagt seks shows, som blev skåret ned til fire, og det var først til den sidste aften i lørdags, at man kunne melde udsolgt.

- Nu skal vi have evalueringsmøde, men jeg regner med at varietéen kommer igen næste år i januar-februar med samme koncept, som der selvfølgelig skal udvikles på, ligesom vi håber at nye lokale medvirkende vil melde sig, siger Ulrik Münster-Swendsen.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis tirsdag.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede