10. juli 2020
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Team Bodenhoff ramte Nordtorvet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Team Bodenhoff ramte Nordtorvet
Halsnæs - 31. august 2019 kl. 17:21
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Da Claus Bodenhoff første gang kørte Danmark Rundt for at støtte kræftsyge børn via Børnecancerfonden var han stort set alene, og der var ingen til at modtage ham ved hjemkomsten til Frederiksværk.

På den femte tur var det anderledes. Det hidtil største felt med næsten 100 ryttere var med fra Ballerup, bl.a. en stor gruppe fra Frederiksværk Motionscykelklub og flere af protektorerne bag projektet: Kim VIlfort, Mark Strudfal og Anders Bircow samt direktør i Børnecancerfonden Marianne Benzon Nielsen.

Selv hoppede Claus Bodenhoff efter det meste af turen af have fulgt med i ledsagerbilen også på cyklen og kørte i spidsen sammen med borgmester Steffen Jensen. På vej gennem Nørregade modtog han en buket blomster fra Herresaksen.

På Nordtorvet var der modtagelse med musik og velkomsttale af viceborgmester Helle Lunderød, inden flere af deltagerne fik ordet.

Med på torvet var også årets ambassadør, 7-årige Mille fra Ølstykke, sammen med sin mor.

I formiddagstimerne cyklede tre medlemmer af Frederiksværk Motionscykelklub penge ind på en spinningcykel til Børnecancerfonden, og Claus Bodenhoff kunne melde at det var blevet til over 30.000 kr.

Det endelig resultat af årets indsats for Team Bodenhoff kendes først engang efter nytår, da aktiviteterne fortsætter med bl.a. salg af en julekalender hos danske bagere.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?