12. juli 2020
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: De første sten er sat i banken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: De første sten er sat i banken
Halsnæs - 02. juni 2020 kl. 16:26
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Jeg har haft min landejendom i 50 år og de fleste sten indsamlet på markerne har ligget i bunke i 20 år, så det her en en god anledning til at komme af med dem.

Sådan fortalte Sven Høier fra Skævinge, da han mødte op med lidt mere end 65 sten læsset på en stor trailer, da den ny stenbank åbnede på genbrugspladsen i Hundested.

Sven Høier havde læst om initiativet med at samle sten til Hunderevet i Frederiksborg Amts Avis lørdag og brugt pinsedagene til at læsse traileren. Han blev dermed den første indskyder i den ny stenbank med marksten til Hunderevet.

6. b fra Hundested Skole var mødt op til åbningen af den anderledes bank, og eleverne kastede sig ivrigt ud i arbejdet med at læsse de mange og tunge sten af traileren.

- Dette er den første pengeløse investeringsbank og den vil aldrig give underskud. Investeringen gaver i dag i morgen og for børn og børnebørn i årene frem. Det er en investering i naturen, og det er det eneste som er værd at investere i, sagde Bent H. Larsen fra foreningen Hunderevet ved den officielle åbning af stenbanken.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis onsdag.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?