16. oktober 2019
Den store interesse for cykling i Danmark kom også årets Arresø Rundt til gavn. Alle kom i mål inden regnen satte ind.       Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Den store interesse for cykling i Danmark kom også årets Arresø Rundt til gavn. Alle kom i mål inden regnen satte ind. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Arresø Rundt satte ny rekord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Arresø Rundt satte ny rekord
Opdateret 12. august 2018 kl. 18:09
Halsnæs - 12. august 2018 kl. 16:38
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- På generalforsamlingen i september sidste år satte vi os et mål om at nå 500 deltagere. Det mål er nået med 513, så vi må sætte os et mere ambitiøst mål næste år, lød det søndag eftermiddag fra en meget tilfreds formand for foreningen bag motionscykelløbet Arresø Rundt, Søren Rømer.

Han kunne i målområdet følge nogle af de sidste deltagere komme i mål, mens det så småt dryppede en smule fra himlen, og konstaterede, at man havde været heldig med vejret også.

- Vi har holdt godt øje med vejrudsigten de seneste dage, det har blæst lidt, og det er cykelryttere ikke så glade for, men det er bedre end regnvejr, bemærkede han.

Blandt de over 500 startende på de tre ruter havde langt de fleste valgt den helt lange ruter på 113 km, som ikke alene rundede Arresø, men også Esrum sø. Og det var et flot syn, da 225 ryttere startede på den rute søndag morgen kl. 8.00 og kørte gennem Frederiksværk.

Med så mange startende og så mange kilometer at tilbagelægge udgik man ikke et uheld, da en rytter på den lange distance styrtede på Bækkebrovej på vej mod Tisvilde.

- De kørte i en klynge og kom til at ligge for tæt og så ramte han baghjulet på en forankørende, så han måtte køres i ambulance på hospitalet. Heldigvis meldes det, at han er sluppet med en flænge i panden, men cykelhjelmen flækkede og det er et signal til alle at cykelhjelpe redder liv, siger Søren Rømer.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis mandag.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede