21. november 2018
Ældreminister Thyra Frank tog en runde om kaffebordet og fik hilst på beboerne på afdeling Nattergalen på Arresøparken.                                       Fotos: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Ældreminister Thyra Frank tog en runde om kaffebordet og fik hilst på beboerne på afdeling Nattergalen på Arresøparken. Fotos: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Ældreminister på visit i Vinderød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Ældreminister på visit i Vinderød
Halsnæs - 10. februar 2018 kl. 10:03
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Det var et glædeligt besøg, jeg mødte en masse dejlige beboere, men også et dejligt personale. Man kan mærke der er en begejstring, folk brænder for det, og man skal brænde før man kan tænde andre.

Ældreminister Thyra Frank (LA) aflagde fredag eftermiddag besøg på Frederiksværk Plejecenter Arresøparken og blev bl.a. præsenteret for de aktiviteter, som beboerne i de smukke omgivelser i Vinderød med udsigt over Arresø bliver tilbudt i årets løb. Der har netop været fastelavn med tøndeslagning, og Thyra Frank var særligt begejstret for at høre om det årlige Tour de Halsnæs, der gennemføres i august på de særlige »sofacykler«.

- Vi har brug for at få fortalt de gode historier, det er vigtigt at de kommer frem i lyset, så man får fortalt, at det ikke er så forfærdeligt at komme på et plejecenter, sagde hun.

Thyra Frank fik positive indtryk på Arresøparken og hørte fra borgmester Steffen Jensen (S) om udfordringer med at tiltrække plejepersonale.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis Weekend.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk