21. januar 2021
Redningsmandskab og politi på ulykkesstedet. Læserfoto
gallery icon

Se billedserie

Redningsmandskab og politi på ulykkesstedet. Læserfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bil forulykket i trafikchikane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bil forulykket i trafikchikane
Halsnæs - 25. november 2020 kl. 13:05
Af Anders Nordstrand

En del trafikchikaner og pullerter på Halsnæs' veje har tegn på nærkontakt med biler, og onsdag ved 9.15-tiden skete endnu en påkørsel, da en bil ramte en chikane i Nødebohuse ved Hundested.

En bil kørende på Nødebovejen ramte tilsyneladende direkte ind i en indsnævring med træstolpe ved Galgebjerggårdsvej, hvilket udløste udrykning med ambulance, politi og mandskab fra Frederiksborg Brand og Redning.

Der skete skader på bilens front og tag, ifølge de foreløbige meldinger fra Nordsjællands Politi var der tale om et solouheld, og bilisten blev kørt til tjek på hospitalet. Det har senere vist sig, at det var en 65-årig bilist fra Hillerød, som af ukendte årsager ramte et helleanlæg og fortsatte videre over i det næste helleanlæg i trafikchikanen.

Påkørt flere gange

En beboer i området var ved stedet efter uheldet, og forklarer til Halsnæs Avis, at chikanen er påkørt mindst to gange tidligere, lige som en lignende indsnævring i nærheden også er påkørt flere gange - med materielle skader og udrykninger til følge. Ifølge beboeren har der været et par uheld på stedet, før trafikchikanerne blev etableret.

Halsnæs Avis har de seneste måneder været i kontakt med andre beboere, som mener at indsnævringerne efterhånden har fået mindre betydning som fartdæmpere, da de nyere 2 minus 1-striber på vejen fungerer som 'sigtelinjer' og gør at bilister kan køre hurtigere igennem trafikchikanerne på strækningen, der i øvrigt har en fartbegrænsning på 40 km/t.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?