19. september 2020
20-årige Villads Krarup har haft livreddertjansen de seneste to uger ved Lille Kulgab, som han håber fremover bliver endnu mere besøgt. Foto: Niels J. Larsen
gallery icon

Se billedserie

20-årige Villads Krarup har haft livreddertjansen de seneste to uger ved Lille Kulgab, som han håber fremover bliver endnu mere besøgt. Foto: Niels J. Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Atter granatalarm ved Lille Kulgab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Atter granatalarm ved Lille Kulgab
Halsnæs - 09. august 2020 kl. 18:03
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Midt på den skønneste badedag lørdag måtte livredder Villads Krarup hejse det røde flag, der advarer mod badning. En strandgæst havde fundet en granatlignende genstand på Lille Kulgab-stranden ud for Melby-lejrens gamle skydeterræn

- Det var ikke en granat, og så kunne stranden åbnes igen, fortæller Villads Krarup, der har haft livreddertjansen de seneste 14 dage på Lille Kulgab, mens hans to år ældre søster Silje har passet Stængehus en lille kilometer fra.

Ingen sommer uden alarm om mulige granater i sandet ved Lille Kulgab og Liseleje. Det er en del af charmen!

Villads Krarup skønner at der var omkring 2700 besøgende på Lille Kulgab-stranden lørdag og ca. 3000 søndag, men der er plads til flere.

- Det er en sindsyg lækker strand, der er ren sandbund på begge sider af livredderhuset, og en stor parkeringsplads, hvor der oven i købet er kommet toilet nu, så folk burde søge hertil i stedet for at ligge som sild i en tønde andre steder og risikere Corona-smitte, siger han.

I sommer er der etableret en cykelsti ved siden af bilvejen fra parkeringen på Nyvej mod Lille Kulgab og Stængehus. De fleste badegæster kører fortsat til Stængehus, som er mere kendt.

Søndag var sidste dag på Lille Kulgab i sommer, mens der resten af weekenderne i august fortsat er livredder i Liseleje og Hundested.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis mandag.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?