20. januar 2020
Hundested-virksomheden Bifodan A/S får amerikanske ejere. Foto: Hans Jørgen Johansen
Hundested-virksomheden Bifodan A/S får amerikanske ejere. Foto: Hans Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Amerikanere overtager Hundested-firma

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Amerikanere overtager Hundested-firma
Opdateret 05. november 2019 kl. 10:19
Halsnæs - 05. november 2019 kl. 10:11
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Amerikanske Deerland Probiotics & Enzymes, der har hjemme i Kennesaw i staten Georgia, overtager Hundested-firmaet Bifodan A/S. Det meddeler firmaerne i en pressemeddelelse.

Bifodan har en lang historie inden for probiotiske bakterier, da virksomheden blev grundlagt af det første danske mejeri, der isolerede lactobacillus acidophilus-bakterier i 1938. Bifodan har været dedikeret til forskning og udvikling af probiotiske ernæringstilskud siden 1992.

Deerland Probiotics & Enzymes har specialiseret sig i at udvikle videnskabsbaserede løsninger, der er til gavn for mikrobiomsundhed ved hjælp af probiotisk, prebiotisk og enzymteknologi.

Bifodan A/S er nu helt ejet af Deerland, hvis direktør Scott Ravech vil fortsætte i spidsen for det fælles selskab. Bifodans administrerende direktør Steen Andersen får titel af præsident for Deerland Probiotics and Enzymes International og vil fortsætte med at være ansvarlig for fabrikken i Hundested og selskabets aktiviteter udenfor USA.

- Vi tror denne investering vil give os endnu større værdi for vores respektive kunder og den industri vi arbejder med, siger Scott Ravech.

- Vi er glade for at tilslutte os Deerland-organisationen og har store forventninger til at udvikle de kombinerede kompetencer i de to firmaer og derved skabe en stærk international medspiller på markedet, siger Steen Andersen.