21. november 2018
Selv om politikerne sagde nej, bliver der et borgermøde om havn eller ej i Liseleje.   Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Selv om politikerne sagde nej, bliver der et borgermøde om havn eller ej i Liseleje. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Alligevel borgermøde om havn i Liseleje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alligevel borgermøde om havn i Liseleje
Halsnæs - 13. februar 2018 kl. 04:23
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bestyrelsen for Liseleje Havn A.M.B.A. har på et møde søndag enstemmigt besluttet at fortsætte arbejde for at etablere en havn i Liseleje.

Det oplyser bestyrelsesformand Morten Lorenzen til Frederiksborg Amts Avis.

Bestyrelsens beslutning kommer efter at et markant flertal i byrådet i Halsnæs har vendt tommelen ned for havneplanerne og besluttet, at man ikke vil gennemføre en borgerinddragelse omkring en mulig ansøgning om ophævelse af strandbeskyttelseslinjen, der er én blandt flere forhindringer for at etablere en havn.

- Vi fortsætter arbejdet fordi vi mener at det er det helt rigtige for Liseleje og omegn af få en havn og fordi vi har mandat fra 400 andelshavere og desuden har fået mange positive tilkendegivelser efter at politikerne har vendt om på en tallerken, siger Morten Lorenzen med henvisning til at det fra flere sider blev sagt i valgkampen, at man ønskede at spørge borgerne.

Selv om byrådsflertallet på mødet 30. januar besluttede, at der ikke skulle igangsættes borgerindragelse i forhold til strandbesskyttelse omkring Liseleje, men kun i forhold til havnene i Lynæs og Frederiksværk, så kommer der alligevel et borgermøde om havneplanerne i Liseleje.

- Vi vil gerne indkalde til et borgermøde og håber at også politikerne vil møde op, selv om de ikke selv vil arrangere det. Vi tror at borgerne gerne vil høre på borgerne. Så er det groft sagt op til politikerne om de vil deltage eller sidde i Eiffeltårnet og kigge på den undrende befolkning, siger Morten Lorenzen med henvisning til, at han mener at politikerne som det mindste burde have taget det borgermøde, som der blev lovet under valgkampen.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis tirsdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk