6. december 2020
Der er lagt op til en fantastisk aften når de musikalske legekamerater Sing Sing Sing går på scenen i Gjethuset
Der er lagt op til en fantastisk aften når de musikalske legekamerater Sing Sing Sing går på scenen i Gjethuset
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Alex er tilbage: Sing Sing Sing

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alex er tilbage: Sing Sing Sing
Halsnæs - 24. oktober 2020 kl. 10:42
Af Thomas Quvang

'A Good Night Out' med Sing Sing Sing - Sådan lyder overskriften når Alex Nyborg Madsen, Ivan Pedersen, Sascha Dupont m.fl. kommer til Gjethuset lørdag 31.oktober til en fantastisk koncertaften i Frederiksværk.

'A Good Night Out' er en ret dækkende titel på Sing Sing Sings 2020 turné. Det er ikke bare, hvad deres publikum efterhånden har vænnet sig til at få, når de møder op til en aften i SSS-selskab. Bandet selv har også haft så mange good nights out sammen, at de i år kan fejre 10-års jubilæum.

"Det er ikke med vilje", siger Sing Sing Sing selv om det faktum, at de i år fejrer 10 års musikalsk fællesskab. Men den er god nok – konstellationen, der egentlig begyndte for sjov, er blevet en god vane for bandet. Heldigvis.

I egen baghave

"Vi glæder os altid til at spille, men det er noget ekstra, når man skal spille i sin egen baghave. Så koncerten i Gjethuset betyder ekstra meget", fortæller herboende Alex Nyborg Madsen på Sing Sing Sings facebookside.

Med sig har Sing Sing Sing, udover den velspillende bund, Anne Kirstine Winkler og Tove Sørensen, en række nyskrevne sange, du sikkert allerede har hørt i radioen, en posefuld af de SSS-sange, du kender og den sædvanlige spilleglæde, bandet er kendt for.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?