17. januar 2019
I uge 19 påbegyndes nedrivningen af Aldi i Hundested. En ny og langt større butik forventes at stå klar i december.            Foto: Niels J. Larsen
I uge 19 påbegyndes nedrivningen af Aldi i Hundested. En ny og langt større butik forventes at stå klar i december. Foto: Niels J. Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Aldi lukker i syv måneder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Aldi lukker i syv måneder
Halsnæs - 25. april 2018 kl. 10:26
Af Joachim Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den 1. maj lukker Aldi sin butik i Hundested Havn, og kort efter begynder nedrivningen. På samme placering som den nuværende butik, skal der opføres en ny Aldi, der bliver næsten dobbelt så stor. Den skal efter planen stå klar i december i år.

Ejendoms- og udviklingschef i Aldi, Peter Bremer, glæder sig over, at alle aftaler er på plads med havnen, og han ser frem til den forstørrede butik.

- Den nye Aldi-bygning kommer til at stå flot op imod de øvrige havnebygninger med store, flotte glaspartier og brede, lyse gangarealer. Den får et samlet salgsareal på 901 kvadratmeter, skriver han i en mail.

Aldi har i Danmark haft store udfordringer på det seneste, og den tyske dicountkæde har lukket en lang række butikker heriblandt i Frederiksværk. Som en del af en fornyelse satser de fremover på større butikker.

Og her var den 14 år gamle Aldi i Hundested altså for lille med sit 524 kvadratmeter store salgsareal.

Nyt koncept
Det er dog ikke kun udefra, at butikken får et nyt look. Indretningskonceptet er blevet opdateret, så når Aldi om syv måneder kan slå dørene op i den nye bygning, så kan kunderne forvente moderne butiksinventar, nye køle- og frysereoler og behagelig LED-belysning med fokus på de friske kategorier, som frugt & grønt, nybagt bake-off brød, fisk & kød og kølevarer og med meget stort fokus på økologi, forklarer Peter Bremer,

Han er også behjælpelig med et forslag til, hvor de lokale Hundestedere i byggeperioden i stedet kan købe deres dagligvarer.

- Imens vi bygger, må vi henvise vores kunder til vores nærmeste Aldi-butikker i Helsinge på Bymosevej 9B eller i Hillerød på Industrivænget 8A eller på den modsatte del af fjorden i Nykkøbing Sjælland, siger han.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk