30. oktober 2020
Dialogmødet om borgmesterens budgetforslag på mandag i Gjethuset er aflyst. Foto: Niels J. Larsen
Dialogmødet om borgmesterens budgetforslag på mandag i Gjethuset er aflyst. Foto: Niels J. Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Aflyser borgermøde om budget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Aflyser borgermøde om budget
Halsnæs - 18. september 2020 kl. 15:23
Af Niels Jørgen Larsen

Fredagens melding fra statsminister Mette Frederiksen om at forsamlingsforbuddet i hele landet sænkes til 50 personer har fået Halsnæs Kommune til at aflyse borgermødet i Gjethuset mandag 21. september. Her skulle borgmester Steffen Jensen (S) have fremlagt sit budgetforslag og svaret på spørgsmål fra borgerne.

På forhånd var det besluttet at der til mødet kun var plads til 70 deltagere af hensyn til Corona-afstand, men nu aflyser man altså helt mødet selv om det fortsat er tilladt at afholde arrangementer, hvor man sidder ned, med op til 500 personer.

»I stedet arbejdes der på en løsning, hvor borgmesteren præsenterer budgettet via live-streaming på Halsnæs Kommunes facebook-side. Ligesom der arbejdes på en mulighed for, at du som borger, foreningsaktiv, erhvervsdrivende og andre interesserede kan stille dit spørgsmål til borgmesteren virtuelt´,« skriver Halsnæs Kommune fredag eftermiddag.

Senest mandag formiddag vil der komme en afklaring på, om borgermødet kan blive afholdt virtuelt. Her vil det også blive meldt ud, hvordan rammerne for borgermødet vil være.

Seneste smittetal fra Halsnæs Kommune sigerfem nye konstaterede tilfælde de seneste syv dage.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?