12. december 2017
Paraplyen i Frederiksværk lægger lokale til tirsdagens møde om ældrepolitik.
Paraplyen i Frederiksværk lægger lokale til tirsdagens møde om ældrepolitik.
Foto: unknown
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ældrepolitik til dobbelt debat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ældrepolitik til dobbelt debat
Halsnæs - 10. oktober 2017 kl. 10:47
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ældrerådet og Ældresagen i både Frederiksværk og Hundested sætter ældrepolitikken i Halsnæs Kommune på kommunalvalgets dagsorden, når de afholder to politiske møder. Det første holdes i dag, tirsdag 10. oktober kl.15.30 i Paraplyen i Frederiksværk, det andet torsdag i Gubben i Hundested.

Kandidater fra alle de opstillede partier til kommunalvalget deltager i begge møder. Politikerne har på forhånd fået at vide, at de skal forholde sig til tre konkrete emner: Flere varme hænder på plejehjem og i hjemmeplejen, anvendelse af Velfærdspuljen/Værdighedspuljen samt pårørende politik.

- Der sker så mange tiltag og omlægninger i disse år, som ikke alle har positiv virkning for kommunens ældre borgere, især ikke dem, der har brug for hjælp i den sidste del af deres liv. Det er en kendsgerning, at der har været og stadigvæk er mange problemer for kommunens plejecentre, ligesom det er en kendsgerning, at Hjemmeplejen har manglet personale. Derfor håber vi, at der vil møde rigtig mange borgere op og deltage i debatten, forklarer Poula Thrane, formand for Ældrerådet.

Efter et kort indlæg fra alle partierne, vil der være mulighed for borgerne at stille spørgsmål til de enkelte partier.

Det første møde finder som nævnt sted tirsdag 10. oktober kl.15.30-17 i Multisalen på Paraplyen i Frederiksværk - og ikke onsdag, som det desværre fejlagtigt fremgår af Tid&Sted-listen i Frederiksborg Amts Avis. Det andet møde finder sted torsdag 12. oktober kl. 15.00-16.30 i Gubben i Hundested.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk