4. august 2021
Telenor har opgraderet mobilmasten på Petuniavej, hvilket giver bedre mobildækning og højere hastighed til alle i Lynæsområdet med 5G-telefoner.
Telenor har opgraderet mobilmasten på Petuniavej, hvilket giver bedre mobildækning og højere hastighed til alle i Lynæsområdet med 5G-telefoner.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 5G-dækning i Lynæs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

5G-dækning i Lynæs
Halsnæs - 19. juli 2021 kl. 13:33

MOBILNET Teleselskabet Telenor har opgraderet masten på Petuniavej og udstyret den med nyeste 5G-teknologi. Det betyder, at beboere i Lynæs, gæster på Lynæs Havn og sommerhusgæster i området vil opleve en bedre dækning og få et markant hurtigere internet på mobilen. Hvis de altså har en telefon, der understøtter 5G-teknologien.

Mobilmasten i Lynæs er blot en ud af mange, som bliver opgraderet med 5G-teknologien i år.

Telenor er i gang med en gennemgribende udbygning af sit mobilnetværk, der er Danmarks største mobilnetværk, som giver endnu bedre dækning og højere hastigheder til danskerne.

"Vi er gået i gang med en større modernisering af mobilnetværket, så vi sikrer, at vi altid er et skridt foran danskernes hastigt stigende mobil- og dataforbrug. Med vores landsdækkende udbygning af netværket kommer danskerne til at få endnu højere hastigheder og bedre dækning i både byerne og yderområderne," siger netværksekspert, Jesper Mølbak, fra Telenor.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Norden og i Asien.

I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Læs mere på www.telenor.dk.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?