16. januar 2021
En 55-årig mand er sigtet efter ulykken på Bokildegårds Camping, hvor tre campingvogne brændte ned efter en fyrværkerieksplosion i den ene vogn.  Foto: Kasper Daugbjerg Dønbo
En 55-årig mand er sigtet efter ulykken på Bokildegårds Camping, hvor tre campingvogne brændte ned efter en fyrværkerieksplosion i den ene vogn. Foto: Kasper Daugbjerg Dønbo
Foto: Kasper Daugbjerg Dønbo
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 55-årig sigtet efter eksplosion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

55-årig sigtet efter eksplosion
Halsnæs - 26. marts 2019 kl. 04:02
Af Kasper Daugbjerg Dønbo

En 55-årig mand fra Helsingør blev mandag morgen kørt på hospitalet efter en campingvogn eksploderede på Bokildegårds Camping i Melby og antændte to andre vogne på pladsen. Få timer senere blev manden udskrevet, anholdt og sigtet af Nordsjællands Politi for overtrædelse af Beredskabsloven, Fyrværkeriloven samt Straffelovens §252 om at udsætte andres liv for fare. Manden skal nu afhøres. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: Få overblikket: De største fyrværkerieksplosioner siden Seest-ulykken

Både politi og brandvæsen formoder, at eksplosionen kan spores tilbage til et lager af fyrværkeri i campingvognen, men det vides endnu ikke, hvordan det er blevet antændt.

- Vi formoder, at eksplosionen og branden er startet i den campingvogn, hvor der lå fyrværkeri. Hvor meget der har ligget, er svært at sige, for det er sprængt og væk nu, men bedømt ud fra den størrelse, der ligger rester af, så har der været tale om kraftigt fyrværkeri, siger Rene Bech, indsatsleder i Frederiksborg Brand og Redning, til Frederiksborg Amts Avis.

Campingpladsen var hele mandag spærret af, mens politifolk, brandvæsen, Beredskabsstyrelsen og Ammunitionsrydningstjenesten undersøgte og ryddede området.

Bokildegårds Camping er i mere end 30 år blevet drevet af byrådsmedlem i Halsnæs Kommune, Walter Christophersen(DF) og hans kone Janne. Scenarier, som det der udspillede sig mandag morgen, har de dog aldrig oplevet.

- Det var meget, meget ubehageligt. Vi vågnede med et brag og væltede nærmest ud af sengen, siger Walter Christophersen til Frederiksborg Amts Avis.

arrow Eksploderende campingvogn vækkede Walter: Meget, meget ubehageligt
25. marts 2019 kl. 10:06 Opdateret: kl. 10:06
arrow Campingvogn med krudt eksploderede og sårede mand
25. marts 2019 kl. 08:09 Opdateret: kl. 08:10
arrow Eksplosion i campingvogn: Mand kørt på sygehus
25. marts 2019 kl. 07:52 Opdateret: kl. 09:41
I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?