29. maj 2020
Politiudbuddet ved Fitness World og Gjethuset i Frederiksværk var massivt. Foto: Niels J. Larsen
gallery icon

Se billedserie

Politiudbuddet ved Fitness World og Gjethuset i Frederiksværk var massivt. Foto: Niels J. Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 21-årig er udenfor livsfare efter knivstik i fitnesscenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

21-årig er udenfor livsfare efter knivstik i fitnesscenter
Halsnæs - 16. oktober 2019 kl. 00:03
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den 21-årige mand, der tirsdag eftermiddag blev udsat for en voldshandling i Frederiksværk, meldes tirsdag aften udenfor livsfare.

arrow Læs også: Privat konflikt bag knivstik

- Han har læsioner, der ikke kan udelukkes at stamme fra en kniv. Han er ikke længere i kritisk tilstand, oplyser vagtchef ved Nordsjælland Politi tirsdag aften kort før kl.19.00 til Frederiksborg Amts Avis.

Tidligere ville vagtchefen kun oplyse, at der var tale om en voldshandling. I følge Jakob Tofte er den 21-årige mand fra det nordlige Nordsjælland og episoden er foregået inde i Fitness World i Bagerstræde i Frederiksværk.

- Der er ikke noget som tyder på at det er banderelateret, så folk skal ikke være bange for at gå på gaden i Frederiksværk, lyder det videre fra Jakob Tofte, der ikke vil sige nærmere om politiets jagt på en gerningsmand.

Politiet fik alarmen kl. 15.41 og straks blev der sendt en stor politistyrke mod Frederiksværk. Et parkeringsområde overfor Fitness World ved Gjethuset og Palæet blev afspærret og bevogtet af svært bevæbnet politi. Siden afspærrede man også Egil Harders Gade og området bag fitnesscentret, da hundepatruljer og teknikere nåede frem.

Ved 19-tiden tirsdag arbejdede politiet stadig i området.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?