16. oktober 2019
Rise  og Hans Jørgen Larsen (t.v.) sammen med nogle af de øvrige hjælpere fra  G.D.V. Hundested, som har været del af havnefesten siden 2001. Fotos:  Niels J. Larsen
gallery icon

Se billedserie

Rise og Hans Jørgen Larsen (t.v.) sammen med nogle af de øvrige hjælpere fra G.D.V. Hundested, som har været del af havnefesten siden 2001. Fotos: Niels J. Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 1,2 tons fiskefiletter over disken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

1,2 tons fiskefiletter over disken
Halsnæs - 05. juli 2019 kl. 17:14
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bankospillet, der åbnede Hundested Havnefest 2019, torsdag aften trak i det dårlige vejr 80-100 spillere færre end man plejer at samle. Til gengæld sad folk som sild i en tønde i det overdækkede område, mens regnen væltede ned.

Fredag blev bankohallen omdannet til fiskerestauranten Kulmulen, hvor de aktive folke- og linedansere fra G.V.D. Hundested i løbet af weekenden skal tilberede og servere 1,2 tons fiskefiletter.

Man har fundet frem til at havnefesten i Hundested i år har 50 års jubilæum, og folkedanserne fra G.D.V - Gamle Danses Værn - har siden 2001 stået for både bankospil om torsdagen og salg af fiskefiletter på festens tre øvrige dage.

- Vi er i alt ca. 40 frivillige på opgaven fordelt med 20 på vagt hver dag, fortæller formand Hans Jørgen Larsen, der sammen med fru Rise og en håndfuld flere fra foreningen fredag formiddag var igang med at stille borde og stole på plads i Kulmulen.

Hvor mange portioner fiskefilet med pommes frites, der bliver langet over disken i løbet af festen, tør de ikke regne på, men som sidste år er der bestilt 1,2 tons filetter.

Selv om havnefesten først åbnede officielt fredag eftermiddag, var der allerede om formiddagen gang i radiobiler og andre forlystelser i Tivoliparken til ære for børn fra kommunens daginstitutioner, der fik sig en is fulgt af en tur med tog, i radiobil eller en roterende kop.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis lørdag.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede