21. november 2018
Frederik Germann (V) og Magnus Dræby (R) samarbejder i valgkampen. Foto: Allan Nørregaard
Frederik Germann (V) og Magnus Dræby (R) samarbejder i valgkampen. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Unge kandidater i tværpolitisk alliance

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Unge kandidater i tværpolitisk alliance
Halsnæs KV17 - 02. november 2017 kl. 06:46
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fire unge kandidater fra fire forskellige partier har indgået en alliance for at få unge vælgere til at stemme på en ung kandidat, når der 21. november skal vælges et nyt byråd i Halsnæs. Og ikke nok med det: Hvis det lykkedes en af dem at få plads i byrådet, så har de fire givet hinanden håndslag på, at de vil mødes med de øvrige i gruppen og drøfte hvad der kan gøres for de unge i kommunen.

- Stemmeprocenten blandt de unge er desværre lav, og derfor vil vi gerne ud med et budskab om at stemme på en af os unge. Hvis en af os kommer i byrådet, så holder vi fast i et netværk og tager hinanden med på råd, siger 20-årige Frederik Germann, der er opstillet som nummer seks på Venstres liste.

De øvrige i gruppen er Magnus Dræby (R), der fylder 20 to dage før valget, 19-årige Jonas Thomsen (S) og 20-årige Embla Mari Prien (SF). De fire kender hinanden fra bl.a. gymnasiet og håber at en af dem kan gentage hvad da 18-årige Emil Mortensen præsterede for fire år siden, da han sikrede en af Venstres pladser i byrådet.

De fire er ikke enige om alt, men om at der er mange ting der bør gøres for de unge i kommunen, så de kæmper sammen for en ung stemme i byrådet.

Bl.a. er de rørende enige om, at de kollektive trafikforbindelser om aftenen skal forbedres, og at der er brug for flere ungdomsboliger.

Udover de fire opstiller yderligere to kandidater i U21-alderen til byrådet i Halsnæs. Det er 18-årige Amalie Bloch Sønstebø (K), der er yngste kandidat af alle, og 19-årige Thomas Svendsen (LA).

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis fredag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk