7. maj 2021
Fire af de seks konservative kandidater: Per Løth, Per Grydbæk, Amalie Sønstebø og spidskandidat Kim Jensen.
Fire af de seks konservative kandidater: Per Løth, Per Grydbæk, Amalie Sønstebø og spidskandidat Kim Jensen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Konservativ kandidat tilbage på listen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Konservativ kandidat tilbage på listen
Halsnæs KV17 - 02. oktober 2017 kl. 10:42
Af Niels Jørgen Larsen

Før valget i 2013 valgte det konservative byrådsmedlem Per Løth at sige farvel til kommunalpolitik efter fire år i byrådet i Halsnæs. Nu har formanden for Frederiksværk-Vinderød Menighedsråd ladet sig overtale til at stille op igen.

Per Løth er således nummer seks og nederst på listen blandt de seks kandidater, som Det Konservative Folkeparti opstiller. Det har komiker og tv-mand Jan Gintberg haft en vis indflydelse på!

DR-programmet »Gintberg på kanten«, der tidligere har gæstet Halsnæs, fulgte nemlig det konservative opstillingsmøde med optagelser i august og september til brug for et program, som sendes i begyndelsen af november.

- DR fulgte vores opstillingsmøde, og vi fik overbevist Per Løth om at give det en chance mere. Det tænkte han over og kom efter lidt betænkningstid - nogle dage uden kameraer på - tilbage og sagde han er på, fortæller Peter Nørris Dalsgaard, formand for Konservative Halsnæs.

Spidskandidat for de konservative er Kim Jensen. Han følges på listen af Amalie Bloch Sønstebø, Per Grydbæk, Søren Vester-Fabrin Peter Nobel og Per Løth i nævnte rækkefølge, men opstillingen er sideordnet, så får partiet en plads i byrådet, går det til personen med det højeste stemmetal. Tilbage i 2009 kom Per Løth ind med 244 personlige stemmer af de 927, der gav de konservative et mandat. Ved valget for fire år siden rakte 528 stemmer ikke et mandat.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?