21. november 2018
Plakater i stakkevis ligger klar på Venstres lager.
Plakater i stakkevis ligger klar på Venstres lager.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Klar til kamp om lygtepælene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klar til kamp om lygtepælene
Halsnæs KV17 - 27. oktober 2017 kl. 17:25
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fra lørdag kl.12.00 kan man overalt i Halsnæs møde travle mænd og kvinder på vej op i lygtepæle og andre velegnede steder, hvor der kan opsættes valgplakater.

Der bliver kamp om at nå først frem til de mest attraktive placeringer, som særligt er i centrum af Frederiksværk og Hundested samt omkring valgstederne. Men i det mindste fra Venstres side lægges der op til fair play.

- Vi har fortalt vores folk, at de for det første skal passe på sig selv, når ophængningen starter på en lørdag med trafik i gaderne. Og dernæst at de skal udvise god stil overfor de andre partier. Det er vigtigt at gøre det til en god dag og tage det med et smil, siger Venstres gruppeformand Michael Thomsen, der også står i spidsen for tilrettelæggelsen af valgkampagnen.

På forhånd har de store partier lagt en slagplan for hvordan tingene gribes an i dag. Michael Thomsen regner med at Venstre i alt har 40-45 mand på gaden, forskellige hold tager hver sine områder, og nogle har højeste prioritet for at sikre de bedste placeringer på hovedfærdselsårer og i midtbyerne.

Også Socialdemokratiet har planen klar.

- Vores 17 kandidater stiller med hver 17 hold og de har fået tildelt deres områder. På forhånd er der videre udpeget syv områder, hvor der kun sættes plakater med Steffen Jensen, fortæller en af tilrettelæggerne Per Lunderød, der selv skal med på holdet, der sætter plakater op for søsteren Helle.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis lørdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk