30. september 2020
Luka Vojinovic, til højre, på vej mod World Cup guldmedaljen i Stettin
Luka Vojinovic, til højre, på vej mod World Cup guldmedaljen i Stettin
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Topplaceringer ved World Cup i Polen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Topplaceringer ved World Cup i Polen

Stærke præstationer af Taifu's landholdskæmpere

Halsnæs Avis - 14. september 2020 kl. 11:08
Af Thomas Quvang

Karateklubben Taifu var repræsenteret med hele ti landsholdskæmpere, da der i sidste uge blev afviklet WUKF World Cup stævne i den polske by Stettin.

Oprindeligt var arrangementet planlagt som et VM, til afholdelse i maj måned. Men Corona kom i vejen, og datoen blev flyttet til september, og da ikke alle lande kunne deltage, blev det et World Cup stævne i stedet.
Dette gjorde på ingen måde oplevelsen for de 10 kæmpere, hvor det for nogen var det første internationale stævne, mindre. Stævnet blev afholdt i Netto Arena, lidt uden for Stettin. Lidt pudsigt at et dansk supermarked er hovedsponsor.

Sportsligt var Taifu's kæmpere flittige aktører på kamparealet. Flere stillede op i såvel kata (figurøvelser) som kumite (kamp). Dertil blev der stillet op i individuelle vægtklasser, åbne klasser samt for hold.

Medaljetagere

Alle Taifus deltagere kæmpede bravt, og det blev til i alt otte medaljer fordelt på fire af guld, to af sølv samt to af bronze.

Guldmedaljerne blev kæmpet hjem af Luka Vojinovic, Manon Timmermann, Nikita Jesse og Liv Andersen. Alle fire sikrede den øverste plads på skamlen i deres respektive individuelle klasse.

Luka Vojinovic og Luka Timmermann opnåede sølvmedaljer og de to bronzemedaljer gik til Maise B. Jensen og Jonas Gaarn.

Værdifuld erfaring

Ud over medaljerne, har Taifus kæmpere fået værdifuld erfaring med hjem til Dojo`en på Industrivej, som de kan benytte i deres egen udvikling, men i særdeleshed benytte i undervisningen, da flere fungerer som hjælpetrænere i den daglige undervisning i klubben.

Drømmer du om en dag at stå med en medalje, til et stort internationalt stævne, så er du velkommen til en gratis prøvetime. Alle medaljetagerne har på et tidspunkt stået til deres første karatetime, med sommerfugle i maven.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?