6. august 2020
Campaya melder om ny udlejningsrekord i Halsnæs: Aldrig før har samtlige sommerhuse været fuldt booket alle uger i juli. Skærmdump fra campaya.dk
Campaya melder om ny udlejningsrekord i Halsnæs: Aldrig før har samtlige sommerhuse været fuldt booket alle uger i juli. Skærmdump fra campaya.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sommerhuse i Halsnæs er fuldt booket i juli

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sommerhuse i Halsnæs er fuldt booket i juli
Halsnæs Avis - 09. juli 2020 kl. 11:29
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

SOMMERFERIE Campaya, som har 92 sommerhuse i Halsnæs i sin søgemaskine, melder om 100 procents belægning i hele juli måned i Halsnæs - der er ikke et eneste ledigt sommerhus!

Der har været ekstraordinær stor efterspørgsel på udlejningssommerhusene i Halsnæs Kommune fra særligt danske gæster de seneste måneder.

Det betyder, at belægningsprocenten er 100 i hele juli.

"Det er ret bemærkelsesværdige tal. For det er langt bedre end normalt," fortæller Jesper Kamp Kruse, som er kommunikationsansvarlig i Campaya. Han fortsætter:

"I de rigtig gode udlejningsår, fx sidste år hvor der blev sat udlejningsrekord, når belægningsprocenten kun så højt op i uge 29 og 30. I år er det også tilfældet i de to andre juli-uger (28 og 31). Samtidig er belægningsprocenten meget højere også i august.

Den store efterspørgsel fra de danske feriegæster har altså udmøntet sig i, at sommerhusene i år er booket i en markant længere periode i år, end hvad de plejer.

"Coronasituationen er selvfølgelig en stor del af forklaringen på den massive efterspørgsel, men vi har over flere år set udviklingen gå i den retning, og der er lidt forskellige årsager til det udover den åbenlyse coronavinkel," fortæller Jesper Kamp Kruse.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?