28. september 2020
Lief har takket af efter 18 år i grillen. Privat foto
gallery icon

Se billedserie

Lief har takket af efter 18 år i grillen. Privat foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slut med Havnegrillen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slut med Havnegrillen
Halsnæs Avis - 03. august 2020 kl. 11:39
Af Anders Nordstrand

Søndag var sidste åbningsdag i Havnegrillen i Hundested, og dermed slutter en epoke med pølsevogn og grill på stedet siden 1950erne.

Leif Høyrup Jensen har haft Havnegrillen i godt 18 år og er nu gået på efterløn.

"Nye ejere var klar til at overtage 1. august, men havnen opsagde lejemålet, og grillen skal nu nedrives for min regning senest til nytår," fortæller den tidligere ejer, som har hørt mange reaktioner fra kunder, siden det kom frem at det nu skulle være slut med Havnegrillen:

"Det var ikke bare min grill, men hele byens sted, et samlingssted for rigtig mange mennesker gennem årene. Nu er det slut, og de interesserede efterfølgere er vist i gang med at finde et nyt sted at åbne grill i byen."

Havnefoged Søren Brink fortæller til Halsnæs Avis, at lejeaftalen med Havnegrillen var udløbet, men da aftalerne i udgangspunktet er fortrolige, kan han ikke kommentere nærmere på sagen: "Havnen har mange lejeaftaler, som bruges til at styre udviklingen. Løbende bliver der indgået nye aftaler, ligesom aftaler udløber, hvilket også var tilfældet for Havnegrillen. Lejeaftaler mellem havnen og havnens lejere er individuelle og fortrolige. Derfor kan jeg ikke kommentere på det pågældende lejemål."

Har debatten om sexisme taget overhånd?