14. juli 2020
Skolen ved Havet har fået støtte af TrygFonden til indkøb af 60 redningsveste, der skal bruges, når eleverne er i nærheden af fjord eller hav. Arkivfoto: Skolen ved Havet.
Skolen ved Havet har fået støtte af TrygFonden til indkøb af 60 redningsveste, der skal bruges, når eleverne er i nærheden af fjord eller hav. Arkivfoto: Skolen ved Havet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skole forsynes med redningsveste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skole forsynes med redningsveste

To projekter i Halsnæs er blandt de 78, som TrygFonden netop har doneret penge til

Halsnæs Avis - 08. januar 2020 kl. 18:40
Af Kim Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

HALSNÆS: TrygFonden har lige før jul doneret ca. 11.3 mio. kroner til projekter, der skal fremme sikkerhed, sundhed og trivsel i Region Hovedstaden.

78 forskellige projekter har i denne omgang modtaget støtte fra TrygFonden, heriblandt to i Halsnæs Kommune: Skolen ved Havet i Hundested (32.000 kr.) og Asserbo/Liseleje Fiskeforening (3.000 kr.).

Begge har modtaget støtte i kategorien 'bedre sikkerhed' til enten uddannelse i sikkerhed til søs og/eller til indkøb af redningsudstyr som redningsveste og VHF-radioer.

Donationen til Skolen ved Havet skal bruges til indkøb af 60 redningsveste, som eleverne kan bruge ved den årlige 'Havuge', som afvikles i samarbejde med bl.a. Sejlklubben Lynæs og Hundested Roklub. Men også når eleverne i den daglige undervisning i f.eks. naturfag er i nærkontakt med fjord og hav, oplyser skoleleder Charlotte Hertel Kristiansen.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?