3. juni 2020
Gangareal på tom skole får et frisk lag maling. Foto: Halsnæs Kommune
Gangareal på tom skole får et frisk lag maling. Foto: Halsnæs Kommune
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Renovering på tom skole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Renovering på tom skole
Halsnæs Avis - 06. april 2020 kl. 17:18
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Eleverne har haft fjernundervisning i ugerne op til påske, og det har været en anledning til at sætte gang i renovering i kommunale skolebygninger.
Magleblik Skole i Frederiksværk har stort set været tom, bortset fra nødpasning for SFO-børn, men der har også været håndværkere forbi for at ordne forskellige opgaver: Ristene i samtlige afløb på skolen blevet ordnet, og malere har sørget for, at både gymnastiksalen og et stykke af gulvet på skolens legegang er blevet malet, så det står knivskarpt, når eleverne på et tidspunkt vender tilbage.
 "Især malerarbejdet er markant lettere at udføre og passe på mens malingen tørrer, når der ikke er elever på skolen. På det punkt er den specielle tid blevet brugt konstruktivt samtidig med, at det lokale erhvervsliv holdes i gang," oplyser Halsnæs Kommune, der har valgt at fremrykke nogle renoveringsopgaver for at hjælpe bl.a. håndværksvirksomheder med at holde gang i hjulene, og de nævnte opgaver på Magleblik er blandt de fremrykkede projekter.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?