27. september 2020
Javanéserens kaffevogn sørger for, at ingen behøver gå kaffetørstige fra markedet.
Javanéserens kaffevogn sørger for, at ingen behøver gå kaffetørstige fra markedet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pop-up marked på Krudtværksalleen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pop-up marked på Krudtværksalleen
Halsnæs Avis - 06. august 2020 kl. 12:28

MARKED Lørdag 8. og søndag 9. august kl. 10-16 er der åbent pop-up marked på Krudtværksalleen 20, Frederiksværk.

"Mange markeder er blevet aflyst i år. Det gav os lyst til at lave et lille spontant marked på vores adresse på Krudtværksområdet," fortæller arrangør Ulrich Graffe, medejer af Danica Skincare.

"Vi ved allerede nu, at vi får besøg af udstillere med smukt håndlavet dansk smykkedesign, smagfulde bæredygtige indisk tekstiler, samt håndlavede armbånd. Vi har også selv noget, vi gerne vil sælge," afslører Ulrich Graffe.

Bl.a. en brugt designsofa af Søren Lund er på 'omvendt auktion'. Prisen starter på 1.200 kroner,når markedet åbner lørdag kl. 10, hvorefter prisen falder med 100 kr. i timen, og hvis ingen har købt den, når markedet lukker om søndagen er den gratis. Der vil også være et telt, hvor alt er gratis.

Søndag kl. 9 vil Eva Rasmussen fra Naamyoga afholde en yogatime for de morgenfriske. Resten af søndagen kan du få en light Facelift behandling eller få skrubbet/masseret dine fødder af Bente Colberg fra Hundested.

Kommer du på et tidspunkt, hvor der virker lidt tætpakket, så anbefaler arrangøren et besøg i f.eks. Krudtværksmuseet, Ågalleriet eller gågaden, indtil der er færre mennesker på markedet.

Har debatten om sexisme taget overhånd?