28. maj 2020
Arkivfoto
Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Øger støtten til foreningsliv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Øger støtten til foreningsliv
Halsnæs Avis - 22. maj 2020 kl. 08:47
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mange foreninger skaffer ekstra penge til klubkassen ved at byde ind med frivillig assistance til festivaler, byfester og andre events: Her i lokalområdet er arbejdsindsats ved events som Timewinder og Hundested Havnefest med til at styrke foreningers økonomi.

Men de indtægtskilder er ligesom medlemskontingenter reduceret under coronakrisen, og energiselskabet OK har nu besluttet at øge støtten til de i alt 1800 foreninger, som har en benzinkortaftale med OK.

”Vi ved, at denne tid er speciel vanskelig for alle klubber og foreninger, hvor mange har været tvunget til at sætte deres aktiviteter på pause. Derfor øger vi nu støtten til vores loyale og trofaste sponsormodtagere med 30 procent, så både voksne, børn og unge fortsat vil have mulighed for at dyrke idræt og foreningslivet, der hvor de bor,” siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.

Alle eksisterende sponsormodtagere vil få ekstra procenter, når benzinkortaftalerne bliver afregnet i månederne fra juni 2020 til og med maj 2021, melder OK.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?