25. oktober 2020
Torvegade-projektet er sendt retur for nogle justeringer i forhold til lokalplanen
Torvegade-projektet er sendt retur for nogle justeringer i forhold til lokalplanen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nye boligprojekter med justeringer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye boligprojekter med justeringer
Halsnæs Avis - 25. september 2020 kl. 17:40
Af Anders Nordstrand

To lokale boligprojekter, Rasmussens Have i Hundested og Torvegade i Frederiksværk, var på dagsordenen i miljø- og planudvalget onsdag.

Her var begge forslag på bordet, og Torvegadebyggeriet med 47 lejligheder er sendt retur til forvaltningen med henblik på nogle mindre ændringer, og sagen vil blive genoptaget i november, melder udvalgsformand Anja Rosengreen (F), der i forhold til Rasmussens Have havde fremsat ændringsforslag om bygningens omfang.

"SF havde to ændringsforslag, som desværre ikke blev vedtaget, hvorfor vi stemte imod. Vi synes at der bør stilles større æstetiske krav til et så markant byggeri, der byder velkommen til byen og at der bør fjernes en række lejligheder, så byggeriet ikke opføres 2,5 m fra skel i 2 etagers højde," fortæller hun om boligprojektet på hjørnet af Amtsvejen/Overdrevsvej.
Planforslaget har været oppe på en række møder og justeret flere gange, men denne gang har et flertal i udvalget givet grønt lys, og det er i sidste ende op til byrådet at vedtage det.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?