28. maj 2020
Sofie og Charlie Bardtrum fra Asserbo åbner Café Mee & Sportsbar på Torvet i Frederiksværk
Sofie og Charlie Bardtrum fra Asserbo åbner Café Mee & Sportsbar på Torvet i Frederiksværk
Foto: Thomas Quvang
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny sportsbar på Torvet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny sportsbar på Torvet

Café Mee & Sportsbar åbner torsdag formiddag

Halsnæs Avis - 20. maj 2020 kl. 15:02
Af Thomas Quvang
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Store sportsbegivenheder direkte på en 75 tommer storskærm, sjove events og forskellige konkurrencer, det er hvad Café Mee & Sportsbar torsdag formiddag åbner dørene op for på Torvet i Frederiksværk.

Det er ægteparret Sofie og Charlie Bardtrum fra Asserbo som har overtaget lokalerne ved siden af Hotel Frederiksværk, og som siden januar har knoklet for at klargøre den nye sportsbar på Torvet:
"Vi er næsten gået fra skrot til slot", lyder det fra Charlie Bardtrum dagen før åbningen, og der er noget om snakken. Så godt som alt inventar er udskiftet, og lokalerne fremstår lysende og indbydende.

Dart og bordfodbold samt en lille hyggelig 'spillebule' med diverse spillemaskiner står klar til gæsterne, ligesom den hyggelige gårdhave indbyder til råhygge:

Ti forskellige øl

"På sigt er det meningen at vi ligeledes skal have et stort lærred og en projektor, så vi kan vise fodbold, håndbold og andre store sportsarrangementer for vores gæster", lyder det fra Sofie Bardtrum.

De selvsamme gæster kan glæde sig til et bredt udvalg af forskellige øl, hele ti haner er tilknyttet baren, og er man til cocktails er der også rig mulighed for det. Kaffe og the er selvfølgelig også en mulighed, ligesom sportsbaren tilbyder brunch:

"Vi kommer til at tilbyde 'byg selv brunch', hvor gæsterne kan bestille deres helt egen tallerken indtil kl. 14, der bliver lidt for enhver smag", siger parret der også har sandwiches og burgers på menukortet:

"Vi ville rigtig gerne have været startet 1. april, men der kom coronaen ligesom i vejen. Men nu er vi klar og vi glæder os rigtig meget til at byde folk indenfor torsdag formiddag", slutter Sofie og Charlie Bardtrum.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?