18. september 2020
Erik Trock-Jansen er Mille Foods nye bestyrelsesformand, og dermed er den nye ledelse på plads.
Erik Trock-Jansen er Mille Foods nye bestyrelsesformand, og dermed er den nye ledelse på plads.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny ledelse på plads i Mille Food

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny ledelse på plads i Mille Food

Bestyrelsesformand med international erfaring netop tiltrådt

Halsnæs Avis - 22. januar 2020 kl. 13:13
Af Anders Nordstrand
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mille Food A/S i Hundested styrker nu virksomhedens position over det kinesiske hovedmarked og den overordnede ledelse af virksomheden, fortæller virksomheden i en pressemeddelelse onsdag.

Mille Food A/S har udpeget ny formand for bestyrelsen, den 60-årige Erik Trock-Jansen, der har en lang, international karriere i bagagen, bl.a. fra ØK, McKinsey, Novartis, Bang & Olufsen og Medicon.

Han har boet og arbejdet i Kina samt flere andre lande i Fjernøsten og Europa. Trock-Jansen har dermed et grundlæggende kendskab til de markeder og områder, hvor Mille Food driver forretning og har tung erfaring inden for salg, marketing og produktion.

”Jeg ser nu frem til at løfte Mille Food ind i et nyt årti sammen med den øvrige bestyrelse, den daglige ledelse og medarbejderne. Jeg har store og velbegrundede forventninger til Mille Foods drift, udvikling og resultater, og jeg ser frem til at bidrage med mine erfaringer fra især Kina, som jo er hovedmarkedet for Mille Food”, siger Erik Trock-Jansen.

arrow Læs også: Usikkerhed om 100 nye job i Roskilde
Dansk-kinesisk bestyrelse

Bestyrelsen for Mille Food A/S består desuden af Qiang (John) Liu og Wentao (Baggio) Zhang, der er hhv. VP og CFO i moderselskabet.

Den 41-årige Christian Dehlholm fortsætter i jobbet som CEO/adm. direktør. Han tiltrådte i stillingen den 1. oktober, rekrutteret direkte fra stillingen som direktør for Forskning & Udvikling.

”Jeg glæder mig til samarbejdet med Erik Trock-Jansen, der er en meget respekteret skikkelse i bestyrelsesverdenen. Jeg ser frem til at kunne drage nytte af hans erfaringer og til at kunne fortsætte de forandringer og processer, som vi har igangsat i løbet af efteråret”, understreger Christian Dehlholm.

I højeste gear

Mille Food A/S beretter også, at produktionen på fabrikken i Hundested kører i højeste gear og hver uge sender betydelige mængder modermælkserstatning til det kinesiske marked. Virksomheden beskæftiger ca. 70 medarbejdere med produktionen i Hundested og Forskning & Udvikling i Roskilde.

De tidligere bestyrelsesmedlemmer i Mille Food, Axel Castenschiold og Ulrik Sletten indgår nu i et internationalt Advisory Board – et rådgivende organ, der ikke er en del af den daglige ledelse, men får til opgave at rådgive og inspirere ledelsen i den internationale del af virksomheden Mille International, der i dag ledes af Steve Wang. Axel Castenschiold (ny formand for Advisory Board) besidder stor erfaring i forretningsudvikling, mens Ulrik Sletten har mere end 30 års brancheerfarings som bl.a. fabrikschef for mejerier i Danmark og Kina.

Både den ny bestyrelse og Advisory Board er tiltrådt, fortæller Mille Food i pressemeddelelsen.

arrow Skandalesag truer 100 nye job
18. oktober 2019 kl. 11:55 Opdateret: kl. 11:55
arrow Fabrik med 100 nye job klar om et år
03. maj 2019 kl. 12:47 Opdateret: kl. 11:51
arrow 80-100 nye arbejdspladser på vej til Roskilde
07. juli 2018 kl. 05:21 Opdateret: kl. 14:36
Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?