29. oktober 2020
'Sønnerne' alias Jens Jepsen og MC. Hansen spiller for kommunens ældre i Gjethuset
'Sønnerne' alias Jens Jepsen og MC. Hansen spiller for kommunens ældre i Gjethuset
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Moderne viser i Gjethuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Moderne viser i Gjethuset

Paraplyens Venner gennemfører tre musikarrangementer

Halsnæs Avis - 19. september 2020 kl. 10:18
Af Thomas Quvang

Støtteforeningen Paraplyens Venner har ansøgt Kulturministeriet, og kan nu gennemføre tre musikarrangementer med tilskud fra ”Pulje til kultur-, idræts- og foreningsaktiviteter til sårbare, udsatte og ældre under corona-krisen”.

Disse tilbud er mulige grundet et samarbejde med Pensionistforeningen i Frederiksværk, Ældre Sagen Frederiksværk og Ældre Sagen Hundested, Aktivitetshuset Paraplyen samt stor velvilje fra Gjethuset og musikere.
Det første arrangement finder sted mandag 5 oktober kl.13 med musik i Gjethuset for alle kommunens ældre.

Det er 'Sønnerne' - Jens Jepsen og MC Hansen - der spiller moderne viser for publikum.

Nyt makkerpar

'Sønnerne' er et nyt makkerpar på den danske musikscene.
Fortællelysten er stor, musikken er fængende og publikum kan se frem til en oplevelse med smilende grin på læberne, vuggende fødder og ramte hjerter.

Det er de nære ting der inspirerer Jens Jepsen & M.C. Hansen i deres sangskrivning. Hjemegnen, familien, samt hverdagens balancegang mellem sand lykke og humoristiske problematikker, der finder vej til sangene.

Duoen dyrker at møde publikum hvor de er. Derfor har de i 2020 turneret rundt på landets campingpladser med en campingvogn, der er bygget om til en mobilscene. Før det har de mødt publikum til havekoncerter, stuekoncerter, gårdkoncerter og mere til. Musikken og fortællingerne skal ud til folket, ud der hvor publikum kan genkende historier fra deres eget liv.

Billetinfo

Billetter købes senest den 25. september i Aktivitetshuset Paraplyens receptioner, hhv. Jernbanegade 2 a Frederiksværk, Nørregade 61 Hundested kl. 9.00-15.00.Følg medier eller se Paraplyens hjemmeside, hvis aflysning bliver nødvendig.

Dørene vil være bemandede- med tællere og info omkring siddepladser med mere, ligesom caféen vil være åben med salg af øl, vin, vand, kaffe og kage.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?