1. oktober 2020
Karen Laursen fra Værløse blev belønnet med fine præmier for en 'hole in one' på allerførste hul.
Karen Laursen fra Værløse blev belønnet med fine præmier for en 'hole in one' på allerførste hul.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Med morgenfruerne på græs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med morgenfruerne på græs

Asserbo Golf Clubs åbne damedag er et af sæsonens største tilløbsstykker

Halsnæs Avis - 15. august 2020 kl. 07:37
Af Thomas Quvang

Det er et af sæsonens absolut største tilløbsstykker i Asserbo Golf Club - dagen hvor dameklubben 'Morgenfruerne' afholder åben damedag.

Fredag den 7. august var ingen undtagelse, her mødte 100 friske kvinder op til årets arrangement. 43 lokale golfkvinder samt 57 kvinder fra 16 forskellige golfklubber på Sjælland mødte op til det hyggelige arrangement, der blev indledt med morgenmad, spil i tre forskellige rækker på den flotte bane der til lejligheden var pyntet med solsikker ved teestederne, og afsluttende med lækker frokost leveret af restauratørparret Tom og Julie.

Fruerne fra hovedstaden

"Dameklubben 'Morgenfruerne' er en klub der startede op for rigtig mange år siden. Det var dengang hvor fruerne fra hovedstaden kom op i sommerhusene tidligt fredag, og gjorde klar til at herrerne kom efter fyraften om eftermiddagen.
For at fordrive tiden fredag formiddag mødtes kvinderne i golfklubben med spil og hygge. Klubben har eksisteret siden dengang, og spilletidspunktet fredag morgen har hængt ved", fortæller Annie Christensen, Clubmanager i Asserbo Golf Club. Hun tilføjer:

"Den åbne damedag er utrolig populær, der er plads til 100 deltagere og de pladser bliver revet væk flere måneder inden selve dagen".

Hole in one

Populariteten kunne ligeledes afspejles på det imponerende præmiebord, her var masser af attraktive præmier, leveret af lokale sponsorer til de bedst placerede i hver af de tre forskellige rækker, ligesom der på flere huller var specielle konkurrencer med fine præmier.

Og på dagen blev der uddelt en helt speciel præmie. Den tilfaldt Karen Laursen fra Værløse. Hun indledte ganske enkelt turneringen med 'hole in one' på sit aller første slag. Sådan. Opvarmningen må have siddet 'lige i skabet'.
Der var en flaske liflige dråber til den dygtige spiller, og nok så vigtigt et 'bag-tag' som bevis på præstationen og selvfølgelig et 'hole in one-krus' fra Asserbo Golf Club.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?