20. januar 2021
Arkivfoto
Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Knivstikkeri: Vidner i kontakt med politiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Knivstikkeri: Vidner i kontakt med politiet
Halsnæs Avis - 13. august 2020 kl. 19:25
Af Anders Nordstrand

Tidligere på ugen søgte Nordsjællands Politi vidner til et knivstikkeri i Frederiksværk den 3. juli kort før kl. 18, og det er nu lykkedes politiet at få kontakt til en række personer, som var ved butikscentret INoord på gerningstidspunktet.

"Vi har både talt med de specifikke vidner, som vi efterlyste, samt med et par andre vidner," lyder det kort fra Nordsjællands Politi presseafdeling.

De specifikke vidner var en ca. 40-årig kvinde og desuden en jævnaldrende mand, som gav førstehjælp til offeret på stedet.

Ifølge politiets tidligere udsendte efterlysning har det 24-årige knivstikoffer ikke været særlig meddelsom i forbindelse med efterforskningen, men det står dog klart, at den 24-årige mand var blevet ramt af et knivstik i ryggen, og der var tumult mellem manden og nogle andre mænd, efter den 24-årige havde ramt en ukendt mand med sin bil på p-pladsen ved butikscentret.

Offeret kom til behandling på hospitalet og har ikke været i livsfare. Nordsjællands Politi efterforsker videre i sagen, og har ikke yderligere oplysninger på nuværende tidspunkt.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?