28. maj 2020
"Logoet med fisken er lidt større en planlagt, men det er da flot, ikke?" spørger Henrik Jensen med et grin. Foto: Jan Stephan
"Logoet med fisken er lidt større en planlagt, men det er da flot, ikke?" spørger Henrik Jensen med et grin. Foto: Jan Stephan
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Klar til at åbne ny fiskebutik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klar til at åbne ny fiskebutik
Halsnæs Avis - 20. maj 2020 kl. 17:29
Af Anders Nordstrand
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter mere end et års forberedelser er Henrik Jensen klar til at åbne sin nye butik Jensens Fisk med facade ud mod Kajgaden på Hundested Havn.

Det sker i morgen torsdag kl. 10, og i modsætning til hans tidligere forretning rundt om hjørnet, er der nu plads til et større sortiment med alt godt fra havet og desuden bedre muligheder for at lave varme retter.

"Der er gået ca. et halvt år med ombygning, og nu er vi endelig klar til at byde kunderne inden for," fortæller fiskemanden, der blandt andet har investeret i en ca. 10 meter lang køle- og betjeningsdisk for at få plads til de friske varer såsom fisk, skaldyr, salater m.m.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?