19. september 2020
Kort besked på indgangsdøren.
gallery icon

Se billedserie

Kort besked på indgangsdøren.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hal-lukning: Foreninger flyttes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hal-lukning: Foreninger flyttes
Halsnæs Avis - 15. september 2020 kl. 07:20
Af Anders Nordstrand
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I løbet af mandagen fik foreninger med tilknytning tll Hundested Hallen besked om, at hallen lukkes på ubestemt tid, og det har medført ændrede træningsforhold for hundreder af foreningsmedlemmer.
Flere af idrætsforeningerne har netop startet sæsonen, men indendørs aktiviteter måtte straks aflyses eller rykkes udendørs, og fodboldklubben HI meddelte spillerne, at der skulle klædes om hjemmefra, da omklædningsrummene ikke kunne benyttes.

"Med udgangspunkt i nedenstående er vi i fuld gang med at finde løsning på omklædningsrum, boldrum etc.," lød det i en meddelelse fra HI til medlemmerne med henvisning til Halsnæs Kommunes officielle udmelding om hal-lukningen, der skyldes at en dobbelt tagkonstruktion med solceller muligvis ikke kan bære, og der derfor er risiko for sammenstyrtning.

"Hundested Hallen har mange brugere, som fra i dag ikke kan benytte hallen til indendørsaktiviteter. Halsnæs Kommune arbejder i øjeblikket på at finde en løsning ved at tage øvrige kommunale haller i brug, og så snart den ligger klar, vil det blive meldt ud til de berørte idrætsforeninger. Det er forhåbningen, at der for de fleste er fundet en anden løsning i løbet af denne uge," lød det i en pressemeddelelse mandag.

I venteposition

Blandt de mange brugere af hallen er Hundested Håndboldklub som står foran turneringsstart om blot 2-3 uger:

"I denne uge er træningen ganske enkelt suspenderet, som alle hallens øvrige brugere er vi i venteposition med hensyn til hvad der skal ske", siger Heidi Ahmt, Kasserer i håndboldklubben. Heidi tilføjer:

"Der ligger et par udfordringer for klubben forude, jeg håber klubbens yngste spillere kan spille i Storebjerghallen, mens vi må se hvad der kan blive af haltider andre steder i kommunen for de ældste ungdomshold og seniorer. Det er selvfølgelig super ærgerligt, men omvendt så tænker vi selvfølgelig sikkerhed frem for alt andet".

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?