9. august 2020
Efter to oprykninger og en klubrekord takker Steen 'Store' Jørgensen af som assistenttræner i Hundested.
Efter to oprykninger og en klubrekord takker Steen 'Store' Jørgensen af som assistenttræner i Hundested.
Foto: Thomas Quvang
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: HI: Nyt setup på trænerfronten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HI: Nyt setup på trænerfronten

Med indgangen til den nye sæson er træner-kabalen gået op i Hundested

Halsnæs Avis - 14. juli 2020 kl. 10:44
Af Thomas Quvang
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter klubrekorden med den bedste placering nogensinde, en 4. plads i sjællandsserien, fortsætter Michael Schou i spidsen for 1. holdet i Hundested Idrætsklub.

Steen 'Store' Jørgensen har valgt at stoppe. 'Store' har sat et flot aftryk i Hundested, hvor klubben er glade for alt det han har tilført og bidraget med gennem en flot periode med senior 1.

Som afløser er tilknyttet Michael Jægergaard, der efter en periode som U21 og 2. holdstræner i klubben nu bliver tilknyttet senior 1.
Michael Jægergaard er et særdeles kendt træneransigt i Halsnæs, og han har takket ja til at fremover være med til at flytte senior 1 yderligere.

Udvikling af unge spillere

Til senior 2 er det Peter Fjeldal og Poul Rytter der skal få klubbens andethold til at præstere, og ikke mindst udvikle de unge spillere til at kunne begå sig på seniorplan, og på sigt på klubbens førstehold.

Til senior 3 er John Momme og Mikkel Palbo ved roret, og skal styre en bred trup med meget kvalitet gennem serie 6.

Til at være bindeledet og sikre udviklingen helt ned i detaljerne fortsætter Bo Elver Jørgensen som Udviklingstræner i seniorafdelingen.

"Vi mener det meget seriøst, når vi i Hundested siger, at vi vil integrere og udvikle ikke mindst unge spillere til at træde op på seniorniveau", fortæller HI-formand Peter Fjeldal, og han fortsætter:
"Trods coronaens udfordringer har klubben med tilknytningen af en stor kapacitet som Bo Elver Jørgensen, kunne se en god udvikling omkring fokuspunkterne hos spillerne".

Tidligere professionel

Bo Elver Jørgensen er tidligere professionel fodboldspiller i bl.a. Mannheim og Aab. Udover bedrifterne som fodboldspiller har han også været i roller som træner og sportschef i bla. Hvidovre og HIK.

"Bo vil uden tvivl tilføre vores spillere og trænerteams nogle idéer, færdigheder og ikke mindst træning af specifikke ting i fodboldspillet, der vil gøre det hele stærkere i vores meget unge seniorafdeling", lyder det endvidere fra Peter Fjeldal.

Der vil være trænings opstart torsdag den 16. juli kl. 18.30, hvor alle interesserede er velkomne. Således også mandage, tirsdage og torsdage kl. 18.30 i uge 30, hvis nogen skulle have lyst til at prøve sig selv af i et hyggeligt og seriøst træningsmiljø.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?