15. januar 2021
Premiere League lurede lige om hjørnet for træner Thomas Frank og hans mandskab i Brentford FC. Arkivfoto
Premiere League lurede lige om hjørnet for træner Thomas Frank og hans mandskab i Brentford FC. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frank missede historisk chance

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frank missede historisk chance

Små marginaler fra Premier League, konstaterer træneren Thomas Frank fra Frederiksværk

Halsnæs Avis - 05. august 2020 kl. 09:12
Af Anders Nordstrand

Fodboldtræneren Thomas Frank fra Frederiksværk missede tirsdag aften en historisk chance for at sikre sin klub Brentford FC en plads i Premier League.

For det var modstanderne fra Fulham, der med en sejr rykkede op i den engelske topliga, og det var på forhånd udråbt som en sensation og historisk, hvis Franks tropper sikrede oprykningen, da Londonklubben Brentford har været langt nede i tabellen.

Men efterhånden har klubben oplevet fremgang under den danske cheftræners ledelse siden 2018.

Thomas Frank ærgrede sig efter tirsdagens nederlag, men gav alligevel udtryk for stolthed: "Det er selvfølgelig hårdt at tabe en finale som denne efter en tæt kamp, men jeg er ekstremt stolt af spillerne. Vi er gået fra at være et midterhold til et hold, der i tabellen var det tredjebedste hold. Vi er små marginaler fra Premier League, hvilket er en fantastisk præstation af os," udtalte han til BBC Sport efter kampen om oprykning.

46-årige Thomas Frank har gennem tre årtier taget et stort step op fra lokal seriefodbold til den internationale scene: Oprindeligt spillede han i Frederiksværk Fodboldklub, hvor han midt i 90erne startede sin trænerkarriere med ungdomshold, senere kom han til bl.a. Hvidovre IF, Lyngby BK og var træner for ungdomslandshold før skiftet til Superligaklubben Brøndby IF i 2013. Tre år efter kom han til Brentford, først som assistent og de seneste to år som cheftræner.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?