14. juli 2020
Der står stadig Den Blå Ansjos på facaden, men efter ombygning og nyindretning slår Christoffer og Stine Baumgarten dørene op for dineren Top-Noch.
Der står stadig Den Blå Ansjos på facaden, men efter ombygning og nyindretning slår Christoffer og Stine Baumgarten dørene op for dineren Top-Noch.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fra TOCS til Top-Noch

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fra TOCS til Top-Noch

Den Blå Ansjos bliver til ny diner på Hundested Havn

Halsnæs Avis - 15. januar 2020 kl. 09:00
Af Anders Nordstrand
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter et par år med cafeen The Old Coffee & Bagel Shop (tidl. TOCS) på Gubbentorvet åbner Stine og Christoffer Baumgarten nyt spisested på Hundested Havn 1. april: Top-Noch er navnet på den nye diner delvist efter amerikansk forbillede.

"Vi har overtaget Den Blå Ansjos og omdanner den til diner, hvor der kommer otte retter på menuen, for eksemple fish'n'chips, milkshakes og naturligvis bagels, som vi har haft succes med i cafeen," fortæller de to om de kommende måneders projekt i 'Ansjosen', der i flere år har været drevet af kokken Jesper Hedman.

Cafeen på torvet er netop sat til salg, og de to nybagte diner-ejere erkender, at de har en ret stram tidsplan med afhændelse af cafeen og indretning af den nye Top-Noch.

"Ja, vi får travlt, men vi glæder os til at åbne noget helt nyt. Der trænger til noget fornyelse, og diner-konceptet kan noget med både mad og underholdning - et sted at hænge ud. Vi vil både have en jukebox og live-musik. Det bliver også fedt for os at få udsigt over havnen hver dag," siger Stine og Christoffer, der i stort omfang vil bruge lokale råvarer: Fisk fra den kommende nabo Jensen Fisk og grønt fra Sølagers gartneri.

Under ombygning

Stine og Christoffer glæder sig også til at få et større køkken, da de har fået gang i catering og blandt andet leverer mad til skolebørnene i Hundested og Melby.

Bygningen på Nordre Beddingsvej ved havnebassinet er under ombygning med etablering af en ny fiskebutik, taget skiftes ud, og de næste måneder får den gamle 'Ansjosen' en overhaling ude og inde, før Top-Noch åbner 1. april.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?