5. april 2020
Kirkeværge Gunnar Husted, Entreprenør Jørgen Jensen, Brolægger Steen Christensen og Graver Anja Gade Steffensen ved mandagens afleveringsforretning
Kirkeværge Gunnar Husted, Entreprenør Jørgen Jensen, Brolægger Steen Christensen og Graver Anja Gade Steffensen ved mandagens afleveringsforretning
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Færdigt arbejde: Mere plads foran Melby Kirke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Færdigt arbejde: Mere plads foran Melby Kirke

Afleveringsforretning mandag morgen

Halsnæs Avis - 23. marts 2020 kl. 11:37
Af Thomas Quvang
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mandag morgen, i det smukkeste solskinsvejr, blev der sat et foreløbigt punktum for den renovering af Melby Kirkegård, som har stået på i nogen tid.

Det er firmaet JKJ Brolægning som har stået for det omfattende arbejde, og som mandag morgen kunne sige 'færdigt arbejde'. Noget hurtige end beregnet, men godt vejr og det at der ikke har været nogle tjenester i kirken, som der skulle tages hensyn til, gav brolæggerne perfekte vilkår.

Flot brostenskant

Ved det omfattende arbejde er der gravet omkring 2.7 meter af kanten foran kirken.

Derefter er der opsat en meget flot brostenskant af gamle og forskellige rødlige brosten. Oven på denne kant er der lagt en fin stenflade, til at sidde på når der er brug for det.

Selve pladsen foran kirken er dermed gjort en del større, hvilket selvfølgelig giver bedre plads til følget ved en begravelse eller til bryllupsgæster, når dette er ønsket.

Belagt med slotsgrus

Ligeledes er gangstierne omkring arealet blevet belagt med slotsgrus, som er bedre at færdes på, såvel til fods som for kørestols og rollator brugere.

Stedet er ligeledes blevet betragteligt lettere at vedligeholde for kirkegårdens leder Anja Gade Steffensen og hendes gravermedhjælper Danielle Jørgensen.

"I Kirke og Kirkegårdsudvalget er vi meget glade for det arbejde som er blevet udført. Jeg kan derfor, på hele menighedsrådets vegne, være rigtig glad for at kunne aflevere dette arbejde der nu er udført, som er en del af en større renovering af kirkegården, som er planlagt for de kommende år", fortæller Gunner Husted fra Melby Sogns Menighedsråd.