2. juli 2020
Ingen opdækning ved forreste stolpe, og så kunne Stenløse heade sig på 3-1 efter et hjørnespark der aldrig skulle være dømt
Ingen opdækning ved forreste stolpe, og så kunne Stenløse heade sig på 3-1 efter et hjørnespark der aldrig skulle være dømt
Foto: Thomas Quvang
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: FFK dræbt på dødbolde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FFK dræbt på dødbolde

Frederiksværks pokaleventyr er slut - tabte 1-4 til Stenløse

Halsnæs Avis - 01. juli 2020 kl. 12:30
Af Thomas Quvang
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hertil og så ikke længere. Tirsdag aften sluttede FFK's pokaleventyr for denne gang, på hjemmebane blev det til et 1-4 nederlag til sjællandsserie mandskabet fra Stenløse.

Et resultat der ikke kan indvendes noget som helst imod. Gæsterne var bedst på den regnfulde aften.

Det var specielt på standard-situationer af FFK blev straffet, således blev tre af gæsternes mål sat ind efter hjørnespark, hvor hjemmeholdets forsvar alt for let blev sat mat. Udefra set var det ærgerlige mål at indkassere.

Solidt og kompakt

For langt hen ad vejen spillede FFK en rigtig fin kamp. Stenløse pressede på, men havde det svært overfor det godt kæmpende hjemmehold der stod solidt og kompakt i defensiven. Offensivt havde FFK til gengæld ikke meget at komme med i de første 45 minutter, det blev blot til optræk til chancer.

Midt i 1. halvleg bragte Stenløse sig på 1-0 da en dyb stikning overlistede forsvaret og gæsternes angriber let kunne smække bolden i kassen. Få minutter før pausen scorede det til 2-0 da et hjørnespark sejlede direkte i mål. En rigtig øv-scoring lige inden halvlegen.

FFK havde vinden i ryggen i 2. halvleg og kom længere frem på banen, men der skulle en foræring af de helt store til, da FFK fik reduceret til 1-2. Flere af gæsternes forsvarsspillere gik helt galt af en høj bold, og det efterlod indskiftede Andreas Gaddrup alene med målmanden. Det tilbud blev der takket for med en sikker scoring.

Soleklart målspark

Glæden og spændingen var dog kortvarig. Umiddelbart efter reduceringen fik Stenløse tilkendt et helt uforståeligt hjørnespark, og på dette blev bolden headet i mål ved forreste stolpe. Det var helt forståeligt, at hjemmeholdets spillere var dybt frusterede, der burde være dømt et soleklart målspark, istedet for det hjørnespark der førte til scoringen.

Kort før tid slog Stenløse sejren fast. Igen efter et hjørnespark. Denne gang en kort variant, der resolut blev sparket i kassen.
Pokal-exit'en var fair nok. FFK blev 'dræbt' på dødbolde, men efter en præstation der giver optimisme på den lange bane.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?