6. august 2020
NNY i Torup får igen et nyt kuld på 100 elever. Pressefoto
NNY i Torup får igen et nyt kuld på 100 elever. Pressefoto
Foto: Anders Nordstrand Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efterskole melder 'udsolgt' til næste skoleår

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efterskole melder 'udsolgt' til næste skoleår
Halsnæs Avis - 14. februar 2020 kl. 10:57
Af Anders Nordstrand
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med godt 100 tilmeldte elever er iværksætterefterskolen New Nordic Youth (NNY) i Torup fuldt booket i skoleåret 2020-21, og samtidig får skolen premiere på et nyt kompetenceområde, som allerede er afprøvet af elever.

Skoleleder Dennis Perschke: "Vi kan igen melde fuldt optaget længe før næste skoleår starter, og det vil sige godt og vel 100 elever, men skulle der komme en lille håndfuld mere, så kan vi nok finde plads. Men antallet matcher godt med den undervisning, vi kører og holddannelser med 25-30 elever på hvert hold."

Skolen fortsætter med kompetenceområderne medie, business og tech, men i år har der været snigpremiere på det nye Go Creative, som bliver fast element fra det kommende skoleår.

"Det handler om 'hands on' processer fra idé til færdigt produkt, så eleverne lærer at designe for eksempel et logo, der kan gengives på stor set alt fra kopper, musemåtter til plakater eller andet pr-materiale," fortæller Dennis Perscke og tilføjer, at skolen har investeret i grafisk udstyr, så eleverne kan deltage i processen helt frem til slutprodukt på selve skolen.

NNY melder, at Go Creative blev lanceret på efterskolemesser for nyligt, hvilket udløste øjeblikkelig interesse fra nye elever, og skolen kan dermed føje endnu et tilbud til programmet, lige som der arbejdes videre med værdibaseret undervisning, hvor de obligatoriske fag mixes i projektforløb nogle dage om ugen.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?