4. august 2020
Ubetænksomme offentlige personer har opsat pullerter og andre former for stolper, som er til fare for trafikanterne, på 2 minus 1-veje, skriver Margit Larsen. Arkivfoto.
Ubetænksomme offentlige personer har opsat pullerter og andre former for stolper, som er til fare for trafikanterne, på 2 minus 1-veje, skriver Margit Larsen. Arkivfoto.
Foto: Anders Nordstrand Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: De stolper skal nedlægges

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De stolper skal nedlægges
Halsnæs Avis - 13. juli 2020 kl. 12:25
Af Margit Larsen, Engholmsvej 22, Liseleje
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

DEBAT Det er uforskammet at skælde ud på 2 minus 1- vejene, fordi ubetænksomme offentlige personer har opsat pullerter og andre former for stolper, som er til fare for trafikanterne, ene og alene for at opdrage bilisterne til at nedsætte farten. Og 2 minus 1-veje kan heller ikke klandres for, at de hvide striber ikke er vedligeholdt forskriftsmæssigt.

Ideen med 2 minus 1-vejene er en billig løsning på at afmærke sti i begge sider af landevejen til de "bløde" trafikanter, hvor disse har forret for bilisterne, der ved modkørende biler godt nok skal trække ind på stien, men skal holde tilbage for evt. "blød" trafik der - og så i øvrigt køre midt på vejbanen, når der ikke er modkørende biltrafik. Genialt.

De ubetænksomme offentlige personer bør nu indse, at de pullerter/stolper skal nedlægges - og ikke genopstå ved anlæg af nye 2 minus 1-veje. I modsat fald må man kalde de nye veje noget helt andet.

Venlig hilsen glad bruger i bil af den lige vej fra Melby til Hundested.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?