25. oktober 2020
Morten og Kasper stopper efter godt syv år i Hundested for at koncentrere sig om deres butik i Frederiksværk. Arkivfoto
Morten og Kasper stopper efter godt syv år i Hundested for at koncentrere sig om deres butik i Frederiksværk. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dametøj erstatter løbesko og bolde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dametøj erstatter løbesko og bolde
Halsnæs Avis - 13. januar 2020 kl. 19:37
Af Anders Nordstrand

KM Sport har startet ophørsudsalg i butikken i Hundested, og ny lejer i lokalerne bliver Mina Johansen, der gennem flere år har haft tøjbutikken Scusi andet steds i Nørregade.
I februar erstattes sportsudstyr som løbesko og bolde med dametøj og brugskunst, når Scusi rykker ind efter en renovering af butikken i Nørregade 32A:
"Jeg overtager nøglerne 1. februar og regner med at åbne i de nye lokaler på datoen 20.02.20, altså den 20. februar. Det bliver nogle travle uger med flyttesalg i den nuværende butik og indretning af de nye lokaler. Jeg glæder mig til at få mere plads - meget mere plads," siger Mina Johansen, Scusi.

Kasper Kristoffersen og Morten Hegner fra KM Sport skriver på butikkens Facebookside om nedlukningen i Hundested: "Vi er oprigtigt kede af, at måtte lukke ned i byen. Grunde er der mange af, men ingen tvivl om at detailhandlen er presset og det kan vi også mærke, trods jeres flotte opbakning."

"Vi sætter ekstremt stor pris på de syv år, vi har ligget i Hundested, den måde I har taget imod os, jeres lyst til og kigge forbi til en snak eller en god handel, ikke mindst de mange gode samarbejdsaftaler, som er indgået og vi kunne/kan bakke op omkring - hvilket vi selvfølgelig stadig gør og vil gøre, bare fra vores butik i Frederiksværk," lyder det fra KM Sport-folkene, som tilføjer, at sidste åbningsdag i Hundested allerede kan være 21. januar og at blandt andet tilgodebeviser fortsat gælder.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?