3. april 2020
Mikkel Lassen skriger sin glæde ud efter sejren om bronzen i 63 kg. klassen
Mikkel Lassen skriger sin glæde ud efter sejren om bronzen i 63 kg. klassen
Foto: Danmarks Brydeforbund
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bronze-Mikkel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bronze-Mikkel

Internationalt gennembrud til Mikkel Lassen ved Thor Masters

Halsnæs Avis - 20. januar 2020 kl. 09:51
Af Thomas Quvang
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Atletklubben Heros havde en årets travleste weekends, og var rigt repræsenteret forskellige steder i såvel Danmark og som Sverige.
På den absolut øverste hylde og største scene var Mikkel Lassen og Oliver Jensen repræsenteret ved Thor Masters i Nykøbing Falster. Landets i særklasse stærkest besatte stævne med adskillige atleter fra den ypperste internationale top.

Junioren Oliver Jensen prøvede for første gang i karrieren kræfter med den internationale elite på seniorplan. Det blev til to kampe og to nederlag, men han viste at han er på vej og at man skal regne med ham fremover.

Hård medaljekamp

Den mere rutinerede Mikkel Lassen præsterede et ægte gennembrud blandt seniorerne. Det blev til en flot bronzemedalje i selskab med atleter fra 19 nationer, heriblandt flere landshold, som brugte Thor Masters som udtagelse til OL-kvalifikation eller kommende Europamesterskaber.

Mikkel Lassen indledte Thor Masters med et nederlag til sidste års EM-bronzevinder fra Kroatien fredag aften. Lørdag viste Mikkel Lassen sig frem i sin bedste udgave og kæmpede sig sikkert frem til en kamp om bronzemedaljen.

Medaljekampen mod en bryder fra Litauen blev utrolig hård, tæt og jævnbyrdig, men endte med en pointsejr på 4-3 til Mikkel efter 0-3 halvvejs gennem kampen.

I fornemt selskab

Kun en anden dansker gjorde Mikkel selskab på medaljeskamlen ved dette års Thor Masters, det var Europamesteren Rajbek Bisultanov der vandt 82 kg. klassen.

Tidligere har kun Mark O. Madsen, Rajbek Bisultanov og OL-udtagne Frederik Bjerrehus været på skamlen ved Thor Masters.