17. februar 2019
Flemming Wewer - åbner nye arbejdspladser i Gundsø og Greve, fordi der sættes loft over produktionen af mørtel og beton på det gamle teglværk i Mårum.
gallery icon

Se billedserie

Flemming Wewer - åbner nye arbejdspladser i Gundsø og Greve, fordi der sættes loft over produktionen af mørtel og beton på det gamle teglværk i Mårum.
Foto: Thomas Arnbo.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Wewer gider ikke mere nabobrok

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Wewer gider ikke mere nabobrok
Opdateret 29. april 2013 kl. 08:42
Gribskov - 25. april 2013 kl. 04:00
Af Karl Erik Frederiksen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mårum: Direktør Flemming Wewer opgiver nu at diskutere mere med naboer og miljøfolk om, hvor meget beton og mørtel han må producere på det gamle teglværk i Ejlstrup ved Mårum. I stedet øger han nu betonproduktionen fra virksomheden Gundsø Beton ApS, der ligger i Værebro ved Ølstykke. Denne virksomhed overtager Wewer-koncernen pr. 1. maj. Her er der i dag i alt ni ansatte, men inden længe vil det stige til mellem 15 og 20, siger han til Frederiksborg Amts Avis.

Gundsø Beton ApS producerer færdigblandet beton og har i dag en årlig produktion på omkring 33.000 ton.

- Denne produktion forventer jeg at kunne øge med 75-100 procent i løbet af kort tid. Det skal ske hurtigt, fordi åbningen af vores ny fabrik i Kildebrønde er blevet forsinket. Den skulle have været færdig nu, men på grund af vinteren vil det først ske omkring 1. august. siger Flemming Wewer.

Overtagelsen af Gundsø Beton ApS og opførelsen af en ny stor fabrik i Greve er en følge af, at Flemming Wewer ikke har fået lov til at øge produktionen af beton og mørtel fra det gamle teglværk i Mårum. Værket, som Flemming Møller selv ejer, stod ubenyttet siden det lukkede i 1990 og frem til 2005, hvor han begyndte at tage det i anvendelse til beton- og mørtel fremstilling.

Naturklagenævnet afgjorde i 2007 en klagesag rejst af naboerne ved at fastslå, at produktionen i Mårum ikke må overstige 20.000 ton. Et flertal i Gribskov Byråd stemte den 19. marts i år for, at give en ny miljøtilladelse, der giver tilladelse til en produktion på 30.000 ton. Denne tilladelse vil blive mødt af nye klagesager, når den indskrives i et lokalplanforslag, bebudede en talsmand for naboerne, advokat Mogens Philip, i onsdags-udgaven af Frederiksborg Amts Avis.

- Jeg orker ikke mere at diskutere, om det skal være 10.000 mere eller mindre, jeg må producere her i Mårum. Det er under alle omstændigheder for lidt, siger Flemming Wewer.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk