2. december 2020
Turen om træanvendelse gik til et snedkeri i Mårum og derefter med skovfoged Jens Bach ud i Gribskov.
Turen om træanvendelse gik til et snedkeri i Mårum og derefter med skovfoged Jens Bach ud i Gribskov.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Virtuelle temacykelture

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Virtuelle temacykelture
Gribskov - 22. oktober 2020 kl. 10:59

gribskov: Klimagruppen i Gribskov har trods coronakrisen fået afviklet en række spændende temacykeltur i løbet af sommeren. Temaerne har spændt over økologisk byggeri, natur, turisme, økologiske fødevarer, produktion og miljø samt natura 2000 og træanvendelse. Det har været meget opmuntrende at besøge disse turmål og især at møde ildsjælene bag projekter og virksomheder, skriver klimagruppen i en pressemeddelelse.

arrow Læs også: Jazz med Four Steps på biblioteket

Hvis du ikke nåede med på turene, kan du tage en virtuel rejse dertil ved at læse rapporten på 28 sider, som netop er udkommet. Der er masser af fagligt indhold om klima og miljø at studere. Rapporten er desuden krydret med billeder fra cykelturene og henvisning til uddybende læsning.

Endelig er der også medtaget Klimagruppens sommeraktiviteter med cykelreparationskurser for børn og unge, der kom i stand med statsmidler til kommunen som følge af coronakrisen.

Projektet inkl. udarbejdelse af rapporten er i år støttet af Kvickly Helsinges Sponsorpulje. Rapporten kan læses på hjemmesiden www.friefugle.dk.

Gruppen modtager gerne forslag til nye turmål i 2021. Skriv til klimagruppens formand Jens Erik Larsen på cykelje@gmail.com.

arrow Bliv klædt på til USA's valg
21. oktober 2020 kl. 17:06 Opdateret: kl. 15:22
arrow Mikroforlag fra Gribskov bag bog om barselslivet
20. oktober 2020 kl. 15:03 Opdateret: kl. 15:23
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?