13. maj 2021
Nordsjælland Håndbold åd Skive i én stor mundfuld og sikrede dermed oprykningen. Foto: Jens Wollesen
Nordsjælland Håndbold åd Skive i én stor mundfuld og sikrede dermed oprykningen. Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vild jubel over oprykning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vild jubel over oprykning
Gribskov - 14. april 2021 kl. 13:05
Af Jeppe Helkov

Efter et års fravær er Nordsjælland Håndbold tilbage i dansk håndbolds fineste selskab. Det ligger fast, efter at træner Simon Dahls tropper i fredags besejrede den nærmeste forfølger i 1. division, Skive, med 34-33.

Holdet skulle kun bruge et enkelt point, men nappede alligevel sejren.

- Jeg må bare sige, at jeg er glad og vanvittig stolt af den præstation, vi har leveret. Det er så svært. Jeg er så glad, og jeg er meget, meget lettet. Det har drengene fortjent. De har kæmpet i et helt år, sagde Simon Dahl til TV 2 Sport efter triumfen.

Nordsjælland Håndbold rykkede i sidste sæson ned fra håndboldligaen, men har været ganske suveræner i 1. division i år. Her er det blevet til 22 sejre, 1 uafgjort og 2 nederlag. Nu har man forhåbninger om, at opholdet i ligaen kan være mere permanent.

- Sidste år var vi et nyt hold, der lige skulle spilles sammen. Men nu er holdet meget bedre tømret sammen, så det bliver helt sikkert en bedre oplevelse, og folk kender hinanden lidt bedre. Jeg har gode forhåbninger, og jeg føler, at der er god stemning, siger bagspiller Nicolas Lundbye til TV 2 Sport.

Der resterer én kamp af sæsonen. Det er på lørdag kl. 14.30, hvor Nordsjælland Håndbold hjemme i Helsinge Hallerne møder HEI.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?